Polestar er på plass 

I slutten av april åpnet det innovative og helelektriske bilmerket Polestar sin syvende avdeling i Norge, nærmere bestemt i Kvaenveien i Moss.

Polestar manager Ulf Petter Pedersen og Kristin Fjeld kommunikasjonssjef i Polestar.

Polestar manager Ulf Petter Pedersen er veldig fornøyd med valg av lokasjon sentralt på Høyda og ønsker alle velkommen innom.

  • Dette er et sted der du kan oppleve vår merkevare på din måte. Her kan du også få prøvekjøre bilen. Våre produktspesialister vil være tilgjengelig for å besvare eventuelle spørsmål du måtte ha og hjelpe deg akkurat så mye, eller lite som du ønsker, sier han.

Polestar har som mål å bygge bærekraftige elbiler og på den måten bidra til å skape et mer bærekraftig samfunn.

Polestar har fått signaturbutikk på Høyda i Moss

Polestar Talks: Panelsamtale med Nina Voldstad som moderator.

Polestar Talks

Åpningen i Moss ble feiret to dager til ende. Dag én var det åpning og kveldsarrangement mens det dagen etter var duket for frokost med faglig påfyll debatt i panelkonseptet Polestar Talks.

Det inviterte panelet besto av Øystein Høsteland Sundby, Havnesjef i Moss Havn, Jan Tore Johannesen, Warehouse Manager i Rockwool og Kommunikasjonsjefen i Polestar, Kristin Fjeld. Nina Voldstad fra Carrot var moderator.

En bærekraftig hverdag

Det overordnede temaet for samtalen var hvordan de ulike bedriftene har tatt konkrete grep for å få på plass en mer bærekraftig hverdag og produksjon. Moss Havn har som mål å være nullutslippshavn innen 2030, Rockwool kutter CO2-utslippene med 80 prosent ved å erstatte koks med strøm, og Polestar skal lage en helt klimanøytral bil innen 2030.

Pedersen forteller at de har ambisjoner om å fortsette med dette konseptet og ønsker invitere kundekretsen til flere slike arrangement minst en gang i kvartalet fremover.

 

Tekst og Foto: Ingeborg Ølen Thorsland