Nå er det herrenes tur til å ‘bli ny’

Kjenner du en heldig herremann som fortjener en Bli-Ny-Dag på Høyda?

Tekst: Nathalie Engebretsen Foto: Bettina A. Gjellan

I samarbeid med Nina Hverdagslykke, Beauty Centeret og Obada Barber og Frisør inviterer handel, - og næringsforeninga På Høyda midt i Moss deg til å nominere en mann som du er glad i og som du mener fortjener en bli-ny-dag. Vedkommende vil få en velværedag uten like, med en makeover av både hud, hår og stil.

 

Nå er det herrenes tur til å bli ny

Da idéen om en bli-ny-dag for menn kom på bordet gikk turen rett til den populære klesbutikken Nina Hverdagslykke på Høyda. Butikkeier Nina Felle startet sin egen butikk i Midtveien 1 i 2021 og det var suksess fra dag 1. Folk fra langt utover mossedistriktet legger turen hit. Dette er en destinasjonsbutikk for menn i alle aldre, med et stort utvalg av moteklær fra blant annet merker som Urban Pioneers, Parajumpers, Jim Rickey, Frank Walton og Plain Units. Her finnes produktene, servicen og kunnskapen som kan hjelpe enhver mann finne sin stil. Det var derfor stor entusiasme for å tilby en bli-ny-dag til en heldig herremann, som bare kan glede seg til en topp opplevelse hos Nina.

Hudpleiesalongen Beauty Centeret var også helt klar for å tilby velvære til den heldige vinneren av konkurransen. Beauty Centeret AS åpnet i 1975 og er den eldste hudpleiesalongen i Moss. Daglig leder Mona tok over driften i 2006 og for 7 år siden flyttet hun bedriften til Midtveien 1 (vis à vis Moss To-Takt). Her tilbyr de en rekke tjenester innen velvære, deriblant hudpleie (også medisinsk hudpleie), needling, diamantslip, hårfjerning, vippeløft, farge og forming av bryn, negler (Beautynails og Neglekroken) og fotpleie (Fot1). Vinneren av bli-ny-dagen vil motta en fantastisk 60 min velværebehandling/detox, som egner seg godt til menn. “Terskelen virker kanskje større for menn å booke slike behandlinger, men de som tar steget forblir kunder nærmest for livet”, forteller Mona som gleder seg til å treffe vinneren.

Hår og frisyre kan ha mye å si for en persons identitet og uttrykk. Da var rett person til jobben Obada Osama fra Obada Barber og Frisør. Obada startet sin frisør-opplæring i Aleppo i Syria hvor han kommer fra, før han for 7 år siden kom til Norge, fullførte opplæringen og tok svennebrevet. Siden har han startet sin egen bedrift. For ett år siden flyttet han bedriften til Høyda og Lilleeng Helsepark, hvor han leier en stol i salongen til Studio S Hårdesign. Han stortrives i bydelen. Obada var entusiastisk for konseptet bli-ny-dag og gleder seg til å hjelpe en heldig vinner med å få en ny look og forhåpentligvis også økt selvtillit.

Har du kandidaten klar?

Send en e-post til nathalie@hoyda.no med en kort beskrivelse av den du nominerer og en kort begrunnelse om nettopp hvorfor din kandidat fortjener å vinne.

Frist for nominasjoner er torsdag 15. August.