Bistår kunder med miljøløsninger

Vi bistår kundene våre med å bli mer miljøvennlige, samtidig som vi fokuserer på at endringene vi foreslår skal ha en økonomisk oppside, forteller daglig leder Anders Martin Moe i MHTech.

Sammen med salgs- og markedsdirektør Thomas Kolbenstvedt tar han imot På Høyda Magasinet i MHTechs lokaler i Møllebyen. Bedriften flyttet hit fra Varnaveien for noen år siden.

Både Moe og Kolbenstvedt er opptatt av at miljø og økonomi henger tett sammen.

– Det er ingen miljøkamp som kan lykkes uten at økonomien går hånd i hånd. Løsningene vi foreslår skal være bærekraftige både for miljøet og for økonomien til kundene våre, forklarer Kolbenstvedt.

MHtech har levert miljøvennlig løsning til Hydroclean

Jobber med lokale og nasjonale aktører

Det var Ole Harald Moe som startet MHTech i 2016. Broren Anders Martin ble daglig leder i 2020. Med seg på eiersiden har de blant annet faren Ole Martin Moe.

I dag har bedriften åtte ansatte. Syv av disse arbeider ved hovedkontoret i Moss, mens én jobber ved bedriftens nyopprettede kontor i London. Mer om det litt senere.

– I Norge jobber vi med både lokale og nasjonale aktører innenfor et bredt spekter av bransjer, forteller Moe.

Nasjonale og internasjonale kunder inkluderer blant annet Equinor og Siemens. Lokalt har MHTech eksempelvis jobbet med Hydroclean og Ze Bra veimerking.

– For Ze Bra har vi nylig utviklet verdens første nullutslipps veimerkingskjøretøy, forteller Moe stolt.

Han oppfordrer andre lokale bedrifter til å ta kontakt.

– Det skjer veldig mye spennende i Mosseregionen. Vi brenner for lokalmiljøet og kan blant annet bistå bedrifter slik at de kan bli sertifisert som Miljøfyrtårn.

MHTech Ze Bra

Ser mot Storbritannia

Som sagt har MHTech nylig opprettet avdelingskontor i London.

Både Moe og Kolbenstvedt holder kortene tett til brystet vedrørende satsingen, men kan avsløre at en av Storbritannias største entreprenører i nær fremtid kommer til Norge for å lære mer om de metodene MHTech har brukt og gjennomført i det norske markedet.

– En av grunnene til at vi ønsker å satse der borte er at vi ser at det britiske markedet ligger fire til fem år etter Norge når det kommer til modenhet for miljøvennlige løsninger, forteller Thomas Kolbenstvedt.

Hvor er MHTech om fem år?

– Da håper jeg vi er godt etablert i Norge og Storbritannia og har et sted mellom 25–30 ansatte. Det viktigste er likevel at vi beholder engasjementet for det vi jobber med. Vi må også ta vare på den positive kulturen, fleksibiliteten og de gode relasjonene vi har til kundene våre, avslutter daglig leder Anders Martin Moe.