Altura Sport

Våren er her og snart kommer sommeren! 

Hos Altura Sport på Høyda gleder de seg mer over våren og sommeren enn de fleste. Etter en lang vinter er sykkelsesongen i gang for fullt både på landeveien, i terrenget, i byen og snart også på fjellet. 

Daglig leder hos Altura Sport AS, Tobias Nilsen, (28) som tross sin unge alder har 10 års erfaring fra sykkelbransjen, presenterer det som er blitt et sykkel-hus på Høyda med verksted, fysisk butikk for salg av lette elsykler fra Ampler, landevei og gravel-sykler fra norske Fara, samt hjelmer og briller både i butikk og på nettsiden www.altura.no. 

Sykling er helsebringende, økonomisk og ikke minst miljøvennlig forteller Tobias entusiastisk. Vi ønsker at vårt fotavtrykk skal påføre naturen minst mulig skade. Vi takserer stjålne og skadede sykler for Tryg og Storebrand. I likhet med oss er de opptatt av gjenbruk og bærekraft. Derfor er det med glede vi kan tilby reparasjon av dyre karbonrammer og kondemnerte sykler og gi produktene nytt liv i stedet for å kaste dem. 

Altura – Sykkelhuset på Høyda - går en travel tid i møte, men tar seg alltid tid til en sykkelprat over en kopp kaffe med hyggelige kunder. Du ønskes velkommen med den sykkelen du har.