-Vi er mer enn en voksing salong

Voksing House på Rygge Storsenter er både et velværesenter og et slags spa. I den grønne kuben i 2. etasje på Storsenteret kan du få hudpleie, hårpleie, massasje, pedikyr og manikyr, spraytan - og til og med en hårklipp.

En helhetlig opplevelse

Det er snart 18 år siden Sueli Myrhagen startet opp det som da var Østfolds eneste voksing 

salong. I dag driver hun to avdelinger og har 15 ansatte som alle er spesialister på sine områder.

Sueli har bakgrunn fra økonomi og markedsføring, noe som er nyttig når en skal starte opp og drifte egen salong. Hun har også tatt kurs ved hudpleieakademiet i Oslo og flere kurs i voksing, pedikyr og manikyr i Brasil.

  • Det skal være helt trygt å komme til oss. Det skal også være en helhetlig opplevelse hvor du blir ivaretatt, smiler Sueli, som kan fortelle at våren er absolutt høysesong for voksing.

Mer vanlig med voksing

Å ta en voksbehandling har blitt mer og mer vanlig den siste tiden. Og det er ikke bare damer som sverger til voksing. Stadig flere menn tar turen innom for en intimvoksing.

Voksing house på Høyda i Moss kan mer enn å vokse

Voksing House har drop-in timer men daglig leder Sueli Myrkhagen anbefaler å bestille time for å være helt sikker.

  • I starten var det mer tabu å snakke om voksing, både for kvinner og menn. Men det er det heldigvis ikke på samme måte nå lenger, sier Sueli.

Selv sverger hun til en slags sukkervoks, som er 100% naturlig og ekstra skånsom for huden.

  • Og det beste av alt er at den er mindre smertefull enn andre.

En pause i hverdagen

Voksing House er storfornøyd med plasseringen på Rygge Storsenter. Her er de synlige og tilgjengelige og har mulighet til å tilby flere behandlinger på samme sted. I den grønne kuben har de fire behandlingsrom og et eget fotpleierom, i tillegg til egen frisør- og manikyrsalong. – Det er enklere å tilby drop-in timer på et godt besøkt senter. Her kan du få tid for deg selv mens barna leker, og mannfolka kan stikke innom mens damene handler.

Selv sverger hun til en slags sukkervoks, som er 100% naturlig og ekstra skånsom for huden.

  • Og det beste av alt er at den er mindre smertefull enn andre.