Strax Frisør på flyttefot

Den svært så populære salongen Strax Frisør feirer sitt 20-årsjubileum ved å flytte til nye, moderne lokaler i Varnaveien.

Tekst og foto: inger Marie Spange
Ellen og Strax frisør skal snart flytte inn i nye lokaler i varnaveien

Strax Frisør, kjent for trivelige drop-in tjenester, har vært en kjær del av Høyda i Moss i mange år. Nå tar de steget videre og flytter til nye lokaler i Varnaveien 39, ved siden av solstudioet Strax Brun (tidl. Megasun), i samme bygg som Bogerud Tekstil.

– Leiekontrakten min gikk ut i år. Så jeg tenkte nå eller aldri, smiler en strålende fornøyd daglig leder Ellen Madsen når hun forteller om kjøpet av de nye lokalene.

 

Populær frisørsalong

Strax Frisør er den eneste salongen i Moss som kun tilbyr drop-in, noe som har gjort den svært populær blant kundene. Med et par tusen kunder innom hver måned, er det alltid liv og røre i salongen.

– Kundene kan komme akkurat når de ønsker i åpningstiden, og vi gjør alt, fra vask, kur og tradisjonell klipp til trendy mote-klipp, permanent, striping og farging, forteller hun, og røper at de har vært både i London, New York og Las Vegas for å oppdatere seg innen siste nytt.

– Våre frisører deltar jevnlig på kurs og holder seg oppdatert på hår og trender. Kurset vi deltok på i London var veldig bra, der sto vi og jobbet med trender vi kunne ta med hjem og bruke her. Men altså, Las Vegas var crazy. Det er nok ingen i Moss som vil gå med slike hårsveiser, ler hun.

 

20 år med frisørsuksess

I år feirer Strax Frisør 20-årsjubileum, og Ellen er stolt av hva hun og de ni ansatte har oppnådd.

– Vi har hatt ansatte som har jobbet her i 19 år, og de fleste har vært her i over ti år. Det viser hvor godt miljøet her er. Vi har det gøy på jobb, og det tror jeg smitter over på kundene, sier hun og legger til at frisørene hennes er svært gode på å klippe hår.

– Det er nok ingen andre i Moss som klipper så mye hår som oss, og det du gjør ofte blir du jo også veldig god på.

 

Nye lokaler, samme frisørkonsept

– Den nye salongen vil fortsatt ha det samme populære kølappsystemet, men med et fresht og moderne design. De nye lokalene byr også på enda bedre og helt gratis parkeringsmuligheter, noe som gjør det enda enklere for kundene å stikke innom, forteller hun.

Med flyttingen til Varnaveien 39 er Strax Frisør klare til å fortsette med Drop-in konseptet som har vært en stor suksessfaktor for salongen.

– Visjonen til Strax Frisør er å være en salong som passer for alle. Vi har alltid hatt fokus på å tilby meget konkurransedyktige priser og høy kvalitet, og det vil vi fortsette med i de nye lokalene,
avslutter Ellen.

Strax frisør har ti ansatte med lang og bred erfaring.
Strax frisør har ti ansatte med lang og bred erfaring.

Strax Frisør

Startet for 20 år siden av Ellen Madsen. De har vokst jevnt og trutt og teller nå ti ansatte. Dette er den eneste frisørsalongen i Moss som kun tilbyr drop-in. De leverer alle frisørtjenester. Alt fra vask og klipp til permanent, striping og farging.