Walk In The Park

Walk In The Park er et lavterskel nettverkstilbud som har til hensikt å skape nye relasjoner, nettverk og forretningsmuligheter i Moss. 

I september 2023 meldte Linda Morønning seg på et Walk In The Park treff i Oslo. 

– Jeg har alltid vært opptatt av menneskemøter, godt samhold og gode opplevelser. Men det var noe litt annerledes med dette uformelle, inkluderende og dynamiske treffet! Allerede samme kveld bestemte jeg meg for at dette vil jeg være en del av! Og veien var kort til en god prat om et potensielt partnerskap, og en felles visjon om å gjøre det enkelt for mennesker å bli kjent! 

– Det å møtes ute i det fri gjør noe med stemningen, sier gründer Cathrine Naglestad. Her kan samtalene flyte fritt uten at man sitter og nistirrer på hverandre. Konseptet passer for absolutt alle, enten du er i jobb eller ikke. Vi fokuserer mer på HVEM du er isteden for HVA du gjør. Både nye vennskap og nye businessmuligheter har blitt skapt på turene, og noen har til og med fått seg ny jobb.

 

De du treffer på Walk In The Park kan kanskje ha 20-50 nære i sitt nettverk. De igjen kan ha samme antall. Dersom den du møter får et godt inntrykk av deg, vil de snakke pent om deg til sine kontakter og til og med kanskje anbefale deg. Da har du gjort noe riktig, og det er det som er hensikten. Et nettverks-treff kan gi alt fra en ny venn, en ny forretningsforbindelse og en ny mulighet. Kanskje ikke akkurat den dagen, men litt fremover i tid, mener Cathrine.

 

Hva skjer fremover?

– Det kommer en nettside om ikke så lenge hvor man kan finne info om aktørene i Oslo, Moss og Romerike. Drømmen er at dette skal spre seg til hele landet, og kanskje også utlandet, sier en engasjert Cathrine. 

Dagens fire partnere av Walk In The Park har alle jobber ved siden av. Tre av dem er gründere med egne selskaper. Linda forteller at det går med litt tid til konseptet, men at det er fullt overkommelig og ikke minst spennende å se at nettverk har en så positiv innvirkning på menneskers livskvalitet.

– Dette er verdifullt. Både for den enkelte og for lokalsamfunnet vårt, avslutter Linda.  

Bakgrunn: Startet i 2019 under koronatiden av Cathrine Naglestad fra Langhus. Ideen er nettverkstreff i friluft. Siden den gang har konseptet spredd seg til tre steder i tillegg til Høyda i Moss. 

Slik fungerer det: Oppmøte i parken. Grupper på tilfeldige tre personer går sammen i 15 minutter før det skjer et bytte. Målet er å få snakket med så mange som mulig. Spaseringen varer i 90 minutter og opplegget avsluttes med felles lunsj for de som ønsker. De som får mest igjen for å delta, er de som er oppriktig nysgjerrig på andre mennesker, ønsker å utvide nettverket og å bygge tillit.

Når: Neste Walk er 12. april kl. 10.00 med oppmøte i Rosenvinge park her i Moss. Følg med på LinkedIn og Facebook for mer informasjon.