Velkommen til Bydelsfest og Høyda-dagene 2023

Høyda-dagene og marked i Moss

Som en videreføring av Rygge Storsenter sine gla' dager har vi i mange år arrangert bydelsfest på Høyda i form av Høyda-dagene! I midten av juni har vi oppfordret lokale bedrifter til å bli med å lage litt feststemning i gatene. Noen har slått opp partyteltet mens andre har stelt i stand et lite "sommermarked" utenfor butikken eller fyrt opp grillen.

I fjor tok vi det et steg videre og inviterte et samlet Høyda-marked på lørdagen. I år blir det igjen markedsdag på den store parkeringsplassen til M8 (foran Farbror Melkers Café og ByFridman). Dette blir et hyggelig samlingspunkt med flere boder, en rekke knalltilbud, gratis barneaktiviteter, live musikk, moteshow, og Ertnes drar frem grillene. En ordentlig solskinnsdag i Moss. Velkommen!

Detaljer:

Når: Lørdag 17.juni kl 11:00 - 15:00

Hvor: Stor parkeringsplass på M8 (Varnaveien 35 1526 Moss).

Se eget program for Høyda dagene på side.

Åpen kafé og sommermarked hos Kallum Søndre

Endelig er sommeren her og Bryggerhuset Kallum Søndre åpner igjen dørene hver lørdag og søndag fra 17.juni og gjennom sommeren. Som vanlig blir åpningstidene fra kl. 12.00 til kl. 16.00. Bryggerhuset serverer i tradisjonen tro hjemmelaget rømmegrøt, sveler, eplesnadder og andre hjemmelagde kaker.

Her kan du finne roen i en behagelig og stressfri oase. Du kan blant annet få kjøpt deilig hjemmelaget rømmegrøt og kaker. En ypperlig plass å ta med turister.

I galleriet blir det igjen sommermarked. Her får du kjøpt fantastiske håndverksprodukter fra ulike utstillere. Strikk, hjemmelagde kort, lys, sjokolade, og mye mer.

Velkommen!

Bli med på kamp på Melløs Stadion!

MOSS - KONGSVINGER 25.06.2023 15:00

MOSS - BRYNE 09.07.2023 15:00

MOSS - KFUM 09.08.2023 18:00

 

Fotograf: Holm Photographer/Alvin Holm

Høyda-dagene i Moss