-I sommer skal vi pynte oss

Skoland som ligger i Varnaveien på Høyda i Moss har sko til alle anledninger

Endelig er sommeren på vei. Og den er fargerik, iallfall når det kommer til sko-trender. Det er duket for pastell og sterke farger, men likevel er det sort, hvit og beige som er de viktigste fargene denne vårsesongen. 

  • En beige farget sko er alltid klassisk som pensko til vårens og sommerens nye antrekk, kan Hilde Longva, produkt- og markedsansvarlig på Skoland i Varnaveien fortelle. – Denne våren har vært etterlengtet og nå vil alle pynte seg mer og møte våren og sommeren.

Skoland er butikken for alle, både til hverdag og fest. Den nyeste trenden på pensko er platåsko og kraftige hæler med 70-talls inspirasjon. Det går i lyse beige-farger med innslag av sterke farger som rosa og orange. Veske-kolleksjon på Skoland er også fargerik og matcher skoene godt. 

Skoland som ligger i Varnaveien på Høyda i Moss viser deg støveltrendene
Skoland som ligger i Varnaveien på Høyda er best i Moss på sko

Vårens trend for herrer er ellers ganske tradisjonell. Det går i ulike varianter av brunt og sort til dress, men stadig flere velger seg Sneakers til pensko. Mokasiner kommer inn som en viktig trend til herredressen. 

  • I barneavdelingen bugner det av farger, og det er viktig å tenke på at barnas sko er komfortable og at de passer godt. Barns føtter vokser ikke alltid i takt, så pass på å sjekke at størrelsen er riktig ofte. Føttene tilpasser seg en trang sko, og det er sjelden at barna selv merker «hvor skoen trykker» . Ellers vil jentene gjerne være prinsesser, og gutta ligne «de store gutta», sier Hilde.

Skoland i Varnaveien er en flerkonseptbutikk med et stort og bredt varesortiment. De er en del av EUROSKO med egne avdelinger for DNA-SHOES, SHOE GALLERY og ECCO. Dna-shoes er et ungdomskonsept med stort trykk på Sneakers.  Shoe-Gallery er avdelingen med de litt mer eksklusive merkene. 

Skoland ligger i Varnaveien på Høyda i Moss
Skoland som ligger i Varnaveien på Høyda i Moss viser deg trendene