Boble-tea hos Moss Sushi

Bubble te

Moss Sushi i Varnaveien har utvidet sin meny med ulike smaker av den populære boble-tea. Dette er opprinnelig en drikk fra Taiwan rundt 1980 og spredte seg raskt i Asia før det for kort tid siden fant veien til Europa. Populariteten for drikken øker og stadig flere av våre kunder ønsker en forfriskende kopp med boble-tea – sier innehaver Phung Nhat Hung.

Boble-te, også kjent som perlemelk-te, boblemelk-te, tapiokamelk-te, boba-te eller boba-basert drikke som oppsto i Taiwan på begynnelsen av 1980-tallet. Den består oftest av te akkompagnert av seige tapiokakuler («boba» eller «perler»)

Mange varianter
Bubble tea har mange varianter og smaker, men de to mest populære variantene er svart perlemelkete og grønn perlemelkete («perle» betyr tapiokakulene i bunnen).  

Boblete faller inn under to kategorier: te uten melk og melkete. Begge variantene kommer med et utvalg av sort, grønn eller oolong te som base. Melkete inkluderer vanligvis pulverisert melk eller fersk melk, men kan også bruke andre typer melk. 

Bruker oolongtea blader
Moss Sushi har valgt Oolong tea som base for sin variant av boblete. Dette er en aromarik tea som passer for alle anledninger – sier innehaver Hung. De har valgt ulike frukter som smakstilsetninger slik at kundene selv kan velge ut fra en liste. Dette blir stadig mer populært – smiler Hung, men regner med at omsetningen vil øke enda mer når det blir mer kjent at de har boblete på menyen.

Det er alltid spennende med nye innslag på vår rikholdige meny forteller Hung Nhat Phung med sitt sedvanlige store smil. De er alltid blide og møter sine kunder med smil og godt humør – ekteparet hos Moss Sushi. Det hjelper på humøret med en tur innom denne lille koselige restauranten i Varnaveien 34.