Bilfestival i Vingparken

Folksomt på Høyda bilfestival i Moss

Siste lørdag i august ønskes det velkommen til Høyda Bilfestival 2023!

For fjerde gang inviteres hele familien til en hyggelig dag i Vingparken på Høyda.

Det blir stemningsfull scene--underholdning, konkurranser, salg av mat og drikke og mange fete biler som resulterer i topp stemning på byens populære bilarrangement! Barnas bilfestival byr på gratis barneaktiviteter som ansiktsmaling, el-bilbane og hopping i borrelåsveggen.

I år får festivalen besøk av magiker Daniel Larsen som inviterer inn i Magiens Verden!

På Høyda Bilfestival kan du få svar på dine spørsmål om bil, bilpleie, bilhold og ha uforpliktende samtaler med flere bilforhandlere på en og samme plass. Sjekk ut bilinteriøret, størrelsen, prøvesitt setene og kanskje du til og med finner din nye drømmebil? På festivalen kan du også avtale besøkstid hos forhandleren i ettertid for en eventuelt prøvetur. I år er vi så heldig å får besøk av selveste samferdselsministeren Jon-Ivar Nygård! Dette er en flott dag for de som er på utkikk etter en ny bil, har en generell interesse for bil eller vil oppleve en stemningsfull gratisfestival i Moss. 

Barna kjører også bil på Høyda bilfestival i Moss
Høyda bilfestival i Moss
glade barn på Høyda bilfestival i Moss

Torgeir styrer showet på bilfestivalen

På scenen vil det skje noe hver hele time!

Torgeir fra bandet Torgeir & Kjendisene har scene, lys, lyd og gjesteartister klappet og klart til bilfestivalen på Høyda. Han lover noe for både store og små.

Han har med seg bilfestivalens husorkester, som består av medlemmer fra bandet hans. Deres siste sang har nettopp solgt til gull. Men du vil også få oppleve flere gjesteartister. – Jeg kan røpe at vi har med oss The Piano Man. Han reiser rundt som pianoentertainer i hele Norge og skal spille swing- og rockabillymusikk. Kanskje blir det også et lite swing-show. Magikeren David Larsen kommer for å underholde barna. Og så blir det meg, Kjendisen, smiler han. 

– Hva har du på programmet? 

– Vel, det vet man jo aldri, ler han lurt. – Det blir lett underholdning. Men denne dagen skal bilene være i fokus. Det er ikke en musikkfestival. Ole Jacob Lindberg skal være konferansier og vil annonsere nyheter og tilbud fra bilforhandlerne som stiller ut. I tillegg blir det innslag fra scenen hver hele time. 

– Hvorfor bør folk ta turen, synes du? 

– Det er jo gratis! Og det er alltid morsomt. Det blir mye artig å se på og et stort område å utforske. Bilforhandlerne vil gi bort små gaver og reklameartikler. Det blir underholdning for både voksne og barn, samt mulighet til å kjøpe noe godt å spise og drikke, og mye annet på de forskjellige standene. Så ta med deg barn og barnebarn og kom, oppfordrer han.

Bildetekst: Torgeir Hansen har kontroll på scene, lyd og underholdning under bilfestivalen. Han lover at et besøk i idylliske Vingparken blir en opplevelse vel verdt å få med seg. Med seg på scenen har han bilfestivalens eget husorkester, bestående av bandmedlemmer fra Torgeir & Kjendisene, samt flere gjesteartister.

UII_2311 kopi

Fete biler, konkurranser og duft av svidd gummi 

The Norwegian Hammer – som driftekongen Fredric Aasbø kalles i utlandet –kommer til bilfestivalen på Høyda.

Fredric Aasbø, stuntkjøreren fra Børning, tidligere programleder for norske Top Gear og kanskje verdens største driftestjerne kommer til Høyda for å gi deg hesblesende smakebiter av Toyotas GR-serie.

Kjendis kommer til Høyda bilfestival i Moss

Drifting er en kjøreteknikk der føreren spinner og sladder seg gjennom en asfaltbane eller trasé og GR-serien til Toyota er rendyrkede sportsbiler bygget med teknologi og ekspertise fra Toyota Gazoo Racing. 

– Det er tydelig at de nye GR-modellene fenger blant både store og små, sier Fredric Aasbø som er tre ganger Formula Drift Champion og den mestvinnende sjåføren i drifteseriens historie.