Nytt klesstudio på Rygge Storsenter

I september åpnet Studio by KK dørene på Rygge Storsenter. Gründer Barbro Ottesen Muri har med stor suksess etablert flere suksessfulle motestudioer i området rundt Oslo, nå har hun introdusert sitt unike konsept på Høyda.

Tekst og foto: Inger Marie Spange

 

Barbro Ottesen Muri er en erfaren og lidenskapelig gründer. Hennes første butikk, Kolbotn Klær, åpnet hun i 2004. For å få dagene til å gå opp med små barn og en mann som var mye på farten, startet hun egen forretning i en gammel lokal butikk som var til salgs.

– Jeg jobbet i reklamebransjen, men for å få hverdagen til å gå opp, trengte vi en jobb nærmere hjemmet. Med min bakgrunn fra klær og tekstil, var det naturlig å starte en klesbutikk, forteller Barbro.

 

Fra Kolbotn til Høyda

Siden åpningen av Kolbotn Klær har Barbro utvidet sitt butikknettverk til flere lokasjoner, inkludert Vinterbro og Drøbak. Konseptet Studio by KK, har hatt stor suksess og nå tar hun det med seg til Høyda. Barbro har lykkes med å skape en luksuriøs følelse i sine butikker, uten at det går utover prisene. Kundene kan finne håndplukkede merkevarer til gode priser, og butikken henvender seg til et bredt spekter av aldersgrupper.

– Vi er en frittstående butikk, noe som gir meg frihet til å velge de merkene jeg ønsker og vi tilbyr merkevarer til -fornuftige priser, og målgruppen vår er bred – fra tenåringer til besteforeldre, smiler hun.

 

Et unikt butikkonsept

Studio by KK er mer enn bare en klesbutikk. Det er en inspirasjonskilde som skal gi kundene en wow-faktor når de trer inn dørene og en skattekiste for både unge og voksne damer som ønsker å finne noe spesielt.

– Butikkdesignet har en delikat rosa koloritt og luksuriøse detaljer som marmor og stavparkett. Det skal være en opplevelse å handle her, forklarer Barbro Ottesen Muri, som har stor tro på at hennes konsept på Rygge Storsenter vil passe godt til Mossefolket.

Fra åpningen av andre Studio by KK. Butikken på Høyda vil få et lignende luksuriøst konsept og uttrykk, men uten at dette vil gå ut over prisene.
Fra åpningen av andre Studio by KK. Butikken på Høyda vil få et lignende luksuriøst konsept og uttrykk, men uten at dette vil gå ut over prisene.